Új hozzászólás Aktív témák

  • b.

    félisten

    válasz Dyingsoul #27374 üzenetére

    a "sőt" után az jön hogy több FPS-t kapsz minimális minőségeltéréssel.
    A "szinte" szó azt jelenti neked hogy sőt jobb is? Nem, azt jelenti hogy vállalható minőségromlással több FPS-t kapsz mint ha natív felbontásban játszanál. Pontosan ahogy írod a kettő közti átmenetet.Kivéve ha a natív felbontásra engeded rá mert akkor szebb képet eredményez FPS vesztéssel, mint láthatod.( 1440P felbontás 1440P monitor + Sharpening)
    és mire jó?
    neked javaslom elolvasni ezt a részt itt, ha már így ajánlgatod nekem.

    "Once upscaling is enabled, all resolutions at or below your native resolution will be upscaled by the GPU. For instance, if you have a 2560x1440 display, but set your game resolution to 1920x1080 because the game is too demanding for your current GPU, we’ll upscale the game’s graphics to 2560x1440 using a high-quality scaler, and then add a dose of sharpening to improve clarity of upscaled images."

    .Leteszteltem. Te is megteheted. Én eddig nem foglalkoztam vele ,nem hazsnáltam és nem érdekelt, amíg egy értelmetlen személyeskedő hozzászólás nem jött ,egy linkelt videó miatt....
    Egy olyan dolog ami semmit nem vesz el tőled. Egy plusz szolgáltatás, amit vagy használsz vagy nem.Nem szeretnék erre itt már több kommentet és energiát elfecsérelni. köszi!

    [ Szerkesztve ]

    "A számítógépek hasznavehetetlenek. Csak válaszokat tudnak adni." (Pablo Picasso) "Never underrate your Jensen." (kopite7kimi)

Új hozzászólás Aktív témák