Új hozzászólás Aktív témák

  • lenox

    veterán

    válasz concret_hp #55811 üzenetére

    Nem tudom, van mogottuk hutoventi, mert ez a gep az also szinten van, hogy ne zavarjon, tehat nem zavar, jelenleg is 23 es 32 fok kozott van a homersekletuk.

    Amugy az az erdekes, hogy mindegyik ugy halt meg (illetve nem is halt meg teljesen, majd mindjart kiderul), hogy elkezdtek belassulni, nem reagaltak tul gyorsan semmire, aztan mikor gondoltam, hogy na akkor le kene menteni akkor szep lassan meg le lehetett menteni, csak a normal sebesseg helyett bizonyos helyeken akar egy percet is vartak egy szektor masolasaval. Az elso ezutan mar annyira megszomorodott, hogy amilyen alaplapra radugtam az nem tudott elindulni, a disk detektalasnal megallt. De ha boot utan dugtam ra a satara, akkor felfedezte, es elkezdtem egy low level formatot, de miutan 2 nap alatt 1%-ig jutott utana feladtam.
    A masodik is hasonlot csinalt, de low level format utan most normalisnak nez ki, de azota nyilvan nem hasznalom. HDSenitel jelezte roluk, hogy valami van. A harmadiknal azt vettem eszre, hogy hdsentinel 60000 weak sectort jelez, 52% health, es elkezdett hasonlo belassulast mutatni. Az az erdekes, hogy megintcsak lementettem, ez is akadozott mentes kozben, de utana ugye az ujra kicsereltem, adtam neki masik drive lettert, es hopp, most a hdsentinel 100% health-t mutat, es weak sectort sem talal. Na ez hogy?

    Felul ugye 100% health, alul meg mutatja, hogy 52%???

    Mondjuk az fura meg, hogy a tobbi vinyonal 80-100 a start-stop count es 500-1000 napig mentek mar, ennel meg 130 nap es 1700...

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák