Új hozzászólás Aktív témák

  • zgospel

    őstag

    válasz attle #102279 üzenetére

    Szerintem ne vedd magadra, és maradj. Mindig öröm ha hozzáértőtől kap tanácsot az ember, pláne egy fórumon, a saját szabadidejét nem sajnálva :K

    A motoros topikban van több szerelő is, jól elvitatkoznak mindenkivel, én is rászaladtam már laikusként és naivan párszor, de ez benne van :B :DDD Alapvetően a Prohardver közönsége szerintem az átlag facebook csoportok intelligenciaszintje felett áll bőven, szóval ne add fel, nem lehetetlen a küldetés. Számunkra pedig mindig hasznos a több hozzáértő vélemény.

    --- más ---

    Hétvégén megint jól felkúrta az agyam a H Astra... Nem nyílt a géptető, hiába húztam a bovdent, elöl nem pattant ki a zárból, ezért nem tudtam alányúlni. Itt elkövettem azt a hibát, hogy extra ember bevonása helyett magam akartam kinyitni, ezért kipattintottam a bovdent a nyitókar foglalatából, hogy majd fogóval direktben a bovdenen rántok egy akkorát, amitől kinyílik. Ez nem jött össze sajnos. Utána amikor már volt segítségem, akkor elsőre sikerült kinyitni úgy, hogy én húztam a bovdent, a másik ember meg közben húzta felfelé a géptetőt.
    Utána jó alaposan befújtam a zárszerkezet környékén mindent amiről úgy véltem hogy köze lehetett a beragadáshoz, azóta faszán nyílik.
    Viszont azt a kurva bovdent a beltérben nem tudom visszatenni a műanyag nyitókarba. Egyrészt alig férni hozzá, másrészt ha 4 kezem lenne és mind a 4 odaférne, akkor esetleg vissza tudnám tuszkolni a helyére nagy nehezen.

    Van valakinek tapasztalata ezzel? Van valami egyszerűbb módszer rá?

    Szereztem angol szerviz manuált, de abban csak 5 lépésben írnak egy negyed oldalt kb ábrák nélkül, hogy "szedd ki a régi bovdent, az új bovdent tedd be a helyére". De hogy az anyámba tegyem a helyére arról nem esik szó :(

    Ja meg kb 2 napig azzal szivatott, hogy a távirányítóval ha nyitottam a központit akkor a vezetőoldali ajtó zárva maradt. Belülről ki tudtam nyitni egy másik ajtón átnyúlva. Vasárnapra elmúlt, azóta nem csinálja. Zárni mindig bezárja rendesen.
    Szóval ilyen apró bosszantó hülyeségeket produkál nekem az autó rendszeresen, kezdem unni, de tudom-tudom, örüljek amíg csak ilyen apró hülyeségek vannak.

    https://www.flickr.com/photos/zpapa/

Új hozzászólás Aktív témák