Új hozzászólás Aktív témák

  • mohabá 007

    aktív tag

    válasz KillHates #32657 üzenetére

    Tételezzük fel,hogy az eladó is tisztában van az általad leírtakkal :
    (A villiogó motor lámpával kapcsolatosan hívd fel az eladó figyelmét, hogy a kocsit el fogod vinni szerelőhöz miután megvetted és ha kiderül, hogy más problémája van a kocsinak, akkor vissza kell adnia a vételárat 72 órán belül. Erre törvényi kötelezettség van. )
    Arra azért kíváncsi lennék,hogy a fórumozók közül ki merne garanciát válalni arra, hogy 6 hónapig hibamentes lesz az autója,azaz: nem buggyan meg pl: AGR, ABS, alapjárati motor,légtömegmérő,gyujtótrafó,lambdaszonda,vezérmű tengely jeladó,thermostat,..stb. Szerintem senki. Különösen úgy nem hogy a gépet más használja.

    Ezért azt mondhatja az eladó: /Én legalább is ha eladó lennék/
    Most szombat délután van,az autót átvizsgálhatják, kipróbálhatják,és ha tetszik,vételi szándékuk komoly, lefoglalózhatják,de az adásvételt csak az Opel márkaszervízben elvégzett állapotfelmérés (előzetes műszaki vizsga) után lehetséges.Tehát a jövőhéten Önnel egyeztetett idöpontban.Ebben a hivatalos jegyzőkönyvben Ön tudja mit vesz meg.Tehát későbbi időpontban előforduló hibákért felelősséget nem vállalok.Adásvételi mellé egy példány csatolva lesz.Büntetőjogi felelősségem tudatában kijelentem,hogy a km óra állás valós,semmi buhera,adásvételiben rögzítjük.

    [ Szerkesztve ]

    Murphy fel lett véve a céghez és keményen dolgozik. Vectra B 1.8 16V ( X18XE )

Új hozzászólás Aktív témák