Új hozzászólás Aktív témák

  • #81556480

    törölt tag

    válasz haddent #42680 üzenetére

    Én ebben a témában pont járatos vagyok mert az apámék kocsija 1.4 8szelep F astra nekem meg 1.6 16v b vectra. amennyivel erősebb a veki annyival nehezebb is. szóval a menetteljesítmény kb ugyan az lenne , csak más tartományokban dolgozik a 2 motor. viszont a 8 szelepesnél kevésbé tág a fogyasztás max és minimuma. én akárhogy gyilkoltam sosem ment 8 liter fölé. a vectra meg 5 személlyel csomaggal 150 átlaggal benyelte a 11et. (na ez már a horrorisztikus véglet, de van ilyen :DDD ).na meg van még a 8 szelepes f astrából ismert 1.6 motorral szerelt B vectra. az sem lehet egy egyszerű történet a 80 akárhány lóerejével.

    Azt még hozzáteszem hogy az apámék F astrája az a c14se azaz hengerenkénti befecskendezéses 82 le változat ami korához és tipusához képest kifejezetten jó kis autó a 60le változatokhoz képest.

    szerk: nem ismerem kifejezetten ezeket a motorokat, de van még egy olyan opció is hogy némelyik 1.4 16v motor láncos vezérlésű, akkor megint csak más a menetteljesítmény mintha szíjas lenne.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák