Új hozzászólás Aktív témák

  • _seth_

    veterán

    válasz TasiA #5533 üzenetére

    Ami mérvadó ma már: évek... azt nehéz elcsalni és ugye ott van, hogy 10e km nem egyenlő másik 10e km használattal mert függ, hogy mennyire nyomják neki, milyen utakon, milyen a hozzáállásuk ha javítani kell stb... az óra... az óra marad mutatja, hogy hány óra hány perc :D Az tuti :D (csak át kell állítani most 1 órával :D ).

    Kérdezték tőlem anno, hogy hány km van a kadettben... huh... melyik részében? A motorban? Talán 160-170e volt benne amikor megvettem... lehet több lehet kevesebb azt sem fogom megtudni de az is jól húzott és rendben volt még :) Az 1.3-as motorban több volt ez tuti, akár 300e is elképzelhető szerintem mert abban már szelep tört meg voltak gondok még ha volt is benne erő... ha tapostam :)

    Vectrát elhozom... elmegyek vele kasznishoz is a biztonság kedvéért, megnézetem az alját meg átnézzük jön-e már elő valahol rozsda bár szabad szemmel nem láttunk sehol sem ha valahol már kezdi enni az idő ott meg is csináltatom :)

    Utána megkapja a hifit... nálam fontos nagyon. Persze alap cserélendő dolgok is meg lesznek csinálva (olaj, vezérmű, vízpumpa és társai...).

    Idén 100%-ban készen is lesz :)

    [ Szerkesztve ]

    Intel i7 13700KF - Gigabyte B760 Gaming X - Crucial DDR5 PRO 2x24 GB - Gigabyte RTX 4060 Gaming OC - Crucial T500 PRO 1TB + P5 Plus 2TB - TP-Link Archer TX50E - Zalman Megamax 600W - Zalman N5 OF - DeepCool AK620 - SAMSUNG Odyssey 49" C49HG90DMRXEN

Új hozzászólás Aktív témák