Új hozzászólás Aktív témák

  • trassher

    addikt

    válasz szentkuti11 #64421 üzenetére

    Úgy gondolom, hogy ha valaki olyan autót akar ami megyeget is de egy javítás nem kerül az autó árába akkor ez pont telitalálat. Nem mondanám feltűnőnek hisz már minden 5. g-n nagykerék meg irmscher lámpa, toldat, stb van. Hogy felépítés terén miben tér el egy mezei g-től azt nem tudom de nagy változtatások nem lehetnek rajta. Keményebb futómű, nagyobb fék szerintem.

    AMD Power: Nem lehet rossz az biztos. :)

    Petyyyyy: Mert neked csak a dízel köll. ;]

    zolikaDB: Orrnehéznek biztos orrnehéz de gyári kivitelben sem kanyarvadász.
    -Azért lett febi mert ismerem és tudom, hogy az áráért minőséget kapok. Másik opel fórumon volt aki azt írta neki fél évet bírt, én azért ebben kételkedek.
    -A klíma semmilyen meleget nem vesz el a motortól. Azért jó páramentesítésre mert száraz levegőt fúj, a pára meg nedves.
    -Ha nyekergett akkor valószínűleg a fűtésbox zsalujának a tengelye volt a ludas. Típushiba, hogy a tengely csatlakozó része eltörik, így a motor nem tudja állítani. Ilyenkor érdekes kattogó, kuszoló hangja van mikor ráadod a gyújtást mint a videódban. Sajátomnál ilyet nem hallottam bár érdekes is lett volna mivel az állítómotor tele van nyomva ragasztóval by "vénmajom" :DDD Legegyszerűbben úgy tudod megnézni, hogy kiveszed a kesztyűtartót és állítod a külső-belső keringtetést. Komplett házat lehet venni, attól függ milyen a klímád. Amennyire tudom nem egy leányálom kicserélni.

    Redmi Note 7

Új hozzászólás Aktív témák