Új hozzászólás Aktív témák

  • Szada85

    aktív tag

    válasz trassher #64441 üzenetére

    Igen, már beszélgettük tudom, tisztában vagyok vele természetesen, hogy otthon az embernek kisebb a büdzséje, amiböl többek között az ilyen fnomságokra tud költeni, nekem is pontosan így épült a Gsi-m, nem egy éjszakát csorgattam a nyálam egy Lexmaul szívósorra, vagy egyéb érdekességekre az ebay-en korábban, mondjuk a saját Irmscher hátsó lámpámat végül Magyarországra postáztatva vettem meg - nem mondom, hogy nem fostam, hogy csak egy marék papírral lesz kibélelve a doboz -, és teljesen hibátlanul müködött a dolog, tehát még ez Sem szabadna kedvét szegje az embernek a külföldi rendeléstöl.

    Inkább attól szokott tikkelni a szemem, amikor feldobják a szokásos kérdések valamelyikét - OPC lökös, GSi lökös, stb. ), és persze mindig ottvan, hogy " olcsón ", vagy " mégolcsóbban ". a hibátlan, ép Gsi lököm nem ment el 40 ezerért, most egy kivágott, hiányzó füles darabra 30 ezerért ölik egymást...ezen csak nevetni tudok...

    Pedig valóban gondoltam rá, hogy - nem meggazdagodási céllal, pici haszonkulccsal - egy-két érdekesebb cuccot hazavinni - ahogy azt teszem most ugye az Irmscher szettel is-, de rendszert nem fogok csinálni ebböl.
    Felmerült bennem, hogy " rendelésre " szerezni be ilyen dolgokat, csak - akár bizalmatlanságból - tartok töle, hogy közben 3 szor meggondolja magát a delikvens, vagy Ö " nem ilyet akart ", "holnapreggelre kellett volna, már nem kell ", " deháteznemolyanmintaképen", ami meg megint csak kellemetlenségekhez vezetne..

Új hozzászólás Aktív témák