Új hozzászólás Aktív témák

  • Feenyx

    aktív tag

    válasz CsonkaImo #70092 üzenetére

    aleister, CsonkaImo köszönöm a tanácsokat! :) Szerelőm közben ránézett a Check Engine hibára, "túl szegény a keverék" a hibakód leírása. Így elsőre egy üzemanyagszűrő cserét javasolt, tapasztalata, hogy nem túl gyakran szokták eme alkatrészt cserélni. Reméljük megoldja, nem kell tovább keresgélni. De ahogy ezt a hibakódot néztem elég sok forrása lehet.

    Ezen kívűl még lesz akkor cserélve olaj + szűrő, pollen-és levegőszűrő, első féktárcsa + betét, hűtővíz szintjelző szenzor, futómű állítás. Aztán ha majd jönnek a jó idők szükség lesz 4 nyári gumira is.

    Jut eszembe, a tempomatot hogy tudom működésre bírni? Próbáltam menet közben aktiválni de nem akart bekapcsolni. Nyomtam hosszan / röviden a gombot ami aktiválja (az indexkaron a oldalt a felső gomb), de nem kapcsolt be. Hibakódot nem dobott rá amikor a szerelőm megnézte.

    Amúgy a motor Z16XE1 nem XEP. Nem is tudtam, hogy van ilyen motorkód is. Állítólag a Z16XEP és XER "közötti" motortípus, amiből elég keveset gyártottak. Van ezzel a motorral kapcsolatban valakinek tapasztalata? Utána olvasva szinte nem is írnak róla.

Új hozzászólás Aktív témák