Új hozzászólás Aktív témák

  • ArthurShelby

    addikt

    válasz ArthurShelby #77161 üzenetére

    Ma beszéltem velük telefonon. Elmondtam a hibát, mondták visszahívnak. Visszahívtak 5 percen belül, mondták küldik a trélert. A tréler kijött egy órán belül, ráálltunk félig, így bekúszott alá az ürge, és gyorskötözővel odaerősítette a motorvédő burkolatot (valamiért nem tudta leszedni, végül így oldotta meg). Az olaj nyomás okés, ezt a pálcán is ellenőriztem. Aztán lábon elvittem a szervizbe.

    (előtte op-com-mal mindent hibakódot töröltem, hogy az ne jelezzen nekik)

    Ott visszatették rendesen a burkolatot, és (az én kérésemre) 1500Ft-ért kicserélték egy izzót a rendszámtáblában, és még egyet az utastérben (ha tudnám hogyan kéne, én is megcsináltam volna) A másik rendszámtábla világítást (ami lóg, de világít, ki van esve/törve valamiért :F az egész foglalat) nem tudták kicserélni, ahhoz rendelni kell, és épp nem volt nekik (mondtam, hogy ott hagyni nem fogom, így is harmadszor vagyunk itt, pedig egy egyszerű olajcsere lett volna eredetileg)
    Kedvesek voltak végül is (így utólag meg főleg), de nem hinném, hogy következőre nő nemű fogja vinni a családi autót szerelőhöz/szervizbe. :D

    Megkérdeztem pontosan, múltkor azért nem tudták időben megcsinálni, az olajcserét, mert az olajleeresztő csavar bele volt gyógyulva az olajteknőbe. 16:40kor hívtak, hogy nem megy, 17:00ig van munkaidejük a szerelőknek (pedig általában az emberek 6ig dolgoznak), másnap meg már reggel egyből megvolt. Ebben engem legjobban a hozzáállásuk zavar (és nem az, hogy kétszer kellett menni). Ezért szeretném most már ott hagyni a márkaszervizt, és valaki rendes/megbízhatóhoz vinni a kocsit.

    Kipróbáltam az indexes módszert, és tényleg működik. Még csippan is mellé valamit.

    Mindenkinek hála az eddigi segítségért, legfőképpen mohabá 007-nek :R :R :R és amargónak :R :R :R !
    Még úgy is jövök a további problémákkal. :P

    [ Szerkesztve ]

    A rosszban mindig van valami megtévesztően jó, különben nem választanánk a rosszat

Új hozzászólás Aktív témák