Új hozzászólás Aktív témák
-
ch003067
addikt
Jó kis táp lehet. Mibe fáj egy ilyen ?
-
Giot
addikt
Topik nyílt az ADATA tápoknak: [link]
-
Giot
addikt
válasz
Kolondrum #19 üzenetére
Hm, nekem a merevlemez és a DVD elég messze van: Itt talán látszik valamennyire. Ha nem lett volna olyan merev a kábel meg tudtam volna oldani egy kábelen a kettőt, hiába feszítettem nem akart összejönni. Így két kábelt kellett használni.
Lehet érdemes lenne megnyitni egy topikot ennek a tápnak. Hogy nyílvánosabb legyen a tapasztalat csere.
-
>> mindenféle beavatkozás előtt!
[link] >>> 2db sata kábel kellett mert 1db nem tud annyit hajlani a két csati között. Na ezmiatt kellett betennem a plusz HDD kereteket hogy távolabb legyenek egymástól, ezmiatt már most sokkal melegebbek az alkatrészek mivel nincs rendes légáramlás....
[link] >>> ez lett belőle de ez is feszül.
ronda de ennél jobbat a merev kábelekkel nem tudtam elérni...
-
nekekm ez így nem maradhat, a dvd irót nem tudom budugni.....
Recon666! Az egy dolog h lazul de két egymás alatt lévő hdd tápdugója elég necces mert kifelé mint egy nyíl áll a feles kábel amit nem tudok elhajtogatni, esztétika nem szeretem látni a kábeleket, ha pedig nem tudom elhajtani akkor nem megy rá a ház oldala, ha elhajtom letörnek a csatik a hdd ről,jól megszivatott látni kéne ami a gépben van, ronda.... A 88 ultrara meg olyan h oldalra néz a két táp dugo még derékszőgben lehajlítva is a ház oldala súrolja a kábeleket annyira kilógnak...
-
gamek!ller
őstag
válasz
gamek!ller #7 üzenetére
Ezt persze, képletesen értem idézőjelben..
-
albert8
veterán
Grat hozzá
-
bundaska
aktív tag
Grat hozzá, remélem beválik a táp
-
Recon666
Közösségépítő
Grat.
-
válasz
gamek!ller #5 üzenetére
Nagyon betettek a kábelek.... Majd ha lesz idegem akkor rendberakom őket. Amúgy barátságos dolog, nem jött zavarba a géptől éppen langyi és szinte semmi hű a ventiből. A csifi azért okádta a meleget. Ez a táp fog átmenni a jövőbeli gépembe mert sztem az SLi felejtős, nem milliomos vagyok.
-
gamek!ller
őstag
Kábelek merevsége?
Látszik, hogy nem fogtatok még OCZ Modstream-et..
-
gamek!ller
őstag
Double
-
Szép meg jó belátom, még a kék színt sem tudom elérni vele pedig hajtom, de a kábelek merevsége nekem betett.
My opinion -
gamek!ller
őstag
Nem igaz, hogy mindenki megveszi csak én nem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Futás, futópályák
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Honda topik
- BestBuy topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Tuningmesterek, teszterek, figyelem! Itt a Thermal Grizzly spéci tesztpadja!
- Üzleti vita és megbeszélés
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- Szép HP EliteBook 840 G9 Fémházas Hordozható Érintős Ultrabook 14" -40% i5-1235U 32/1TB Iris Xe FHD+
- Logitech G935
- Creative Sound Blaster Live! 5.1-es digitális PCI hangkártya
- Rock Shox Recon Silver Air gyorszáras villa eladó (29-es)!
- ÚJ Nvidia RTX 5060/TI 8-16Gb GDDR7 DLSS4.0 Ryzen 7 5800X 16x4.7Ghz/32GB/512Gb/1TB M SSD/2ÉV gamer PC
- AKCIÓ! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Gamer Notebook! Lenovo Ideapad Gaming3! I7 10750H / GTX 1650Ti / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Lemezes kiadás!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest