Új hozzászólás Aktív témák
-
majom2
senior tag
uhh, ez nagyon komoly!
-
littlelion21
addikt
Nagyon tetszik, gyönyörű.
Csak hát az a fránya ár... -
atike
nagyúr
Wow! Kegyetlen jól néz ki...
Csakhát ehhez kellene egy új lakás...
Tetszik!
Szerintem minden zenéhez jó, csak nem full hangerőn.
-
plus44
veterán
Nem semmi, az ára várható volt, de itt a minőséget és a nevet is megveszed, szerintem teljesen rendben van ez így.
-
Ijk
nagyúr
Teljesen jó kis cucc ez számítógép előtt ülős zenehallgatáshoz. Mondjuk kicsit többért már kijön egy korrekt erősítős sztereo rendszer is ami már nagyobb teret is képes kitölteni minőségi hangzású zenével. Igaz DAC-ot nem kapsz hozzá.
-
hemaka
nagyúr
tuctuc zenére nem jó
-
psyho85
aktív tag
Bowers & Wilkins-ék jófajta audiophile felvételeket* is készítettek. Eddig az ilyen multimédiás hangfalakat nem vettem semmibe. Pontosabban ez már egy magasabb kategória, ugye.
Mondjuk szerintem az árából lehet venni egy jófajta, nem ennyire neves, nem mini hangfalat...
*amik nyálasok mint a ...
Szerk: Newl hozzászólása alapján már az erősítő is belefér (használtan)...
-
<NewL>
addikt
mennyi az annyi?
(vagy ez még annyira új ,hogy nincs is beárazva,nem is látok ilyet az iStyle honlapján)
tetszetős darab
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 15 Pro 128GB Blue Titanium - Akkumulátor 92%
- ÚJ Lenovo Yoga Slim 6 14IRH8 - 14" WUXGA OLED - i5-13500H - 16GB - 512GB - Win11 - 2+ év garancia
- Mini PC - Lenovo ThinkCentre M920q Tiny / i5-8500T / NVMe / USB Type-C / HDMI / 27% számla
- Asus TUF Gaming F15 FX507 - 15,6"FHD 144Hz - i5-12500H - 8GB - 512GB SSD - RTX 3050 - 1 év garancia
- 1080Ti FE Accelero Xtreme IV hűtővel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Lenovo Legion Go 512 GB // Számla + Garancia //
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest