Új hozzászólás Aktív témák
-
plömplöm
őstag

Éves autópályamatrica ára a havi átlagbér százalékában -
plömplöm
őstag
"Közben világosan látszik - ha már itt tartunk - a benzin esetében is, hogy a kereslet jelentősen (több %-kal) visszaesett az elmúlt 2-3 évben."

csak a tavalyi évben 5.4% volt a 95-ös eladások csökkenése: [link]de majd megmagyarázzák, hogy biztosan ennyivel alacsonyabb az autóink fogyasztása, sőt, még arányosan még többet is használtuk az autókat, ezért kellett emelni az autópálya-díjakat

-
plömplöm
őstag
én direkt nem a mélyponto(ka)t vettem figyelembe, hanem konkrétan azokkal a tankolásokkal számoltam, amik ilyenkor a január elején esedékes vidékre menésünkkor voltak aktuálisok.
Dany007: nem tudom. ha nincs kontroll, akkor hamar el tudnak szabadulni az emberek. márpedig a kezdeti lelkesedésen kívül nem történt semmi az első rendszámok hiányából sem, ugyanúgy látom a rendszámtalan autókat mindenfelé, és innen csak egy lépés a hátsó leszerelése is, aztán tanakodhatnak, hogy kié volt a szürke gékkoccsi ott azon a képen...
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Építő/felújító topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Háztartási gépek
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Docker konténerizálás
- Kerékpárosok, bringások ide!
- World of Tanks - MMO
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASRock A520M R5 4500 8GB DDR4 512GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Zalman T3 Plus DeepCool 400W
- Apple iPhone 14 128GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Dell Precision 7550 i7-10850H 32GB 512GB Nvidia RTX5000 16GB 1 év garancia
- Dell 27" USB-C Hub Monitor - P2723DE - 27% ÁFÁs
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest