Új hozzászólás Aktív témák

  • Dhampir

    félisten

    válasz Laris2 #37393 üzenetére

    Biztosan van, akinél csökkent az érdeklődés, ám más felhasználóknál akár nőhetett is rá. Akik gyakrabban játszhatnak, azok könnyebben ráunhatnak, ha a játéknak már minden zegét-zugát felderítették és kiismerték.

    Szükséges egy megújuló vagy éppen felébredő "éhség" és a sajátságos környezetnek a vonzása, ami minduntalan képes visszacsalogatni a rajongókat. A Zóna folytonosan változó élettér, kétszer sohasem fordítja feléd ugyanazt az arcát.

    Halottátok már? Egy Szula becenevű sztalker éppen tagokat toboroz az expedíciójába. Egy megfeneklett hajót kell felkutatni a zatoni körzetben, valamiféle Szkadovszkot. Nem könnyű a terep, az ismert földitől merőben eltérő azonosítatlan létformák is észlelhetőek.
    A vezető egy Szultán nevű tapasztalt sztalker információjára hagyatkozik, aki remek terepismerettel rendelkezik. Ha gondolod, te is csatlakozhatsz ehhez az izgalmas expedícióhoz, a srácoknál kell előre befizetni. Képzeld, minden van náluk, egész úton csak lazán sétálni kell mellettük, olyan lesz ez, akár egy őrületes kalandtúra. (Csak jóval később szivárgott ki az információ: a Szula név valójában Szultánt takarja.)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák