Új hozzászólás Aktív témák

  • mikrofon

    addikt

    válasz PuMbA #17016 üzenetére

    Ha a profik alatt a hivatásos fotósokat érted akik ebből élnek, akkor nekik könnyebb a váltás mert mint munkaeszköz tervezniük kellene amortizációval. Valamint ha megkönnyíti a munkájukat, akkor hatékonyabban tudnak dolgozni. Az meg egyenesen növeli a profitot és csökkenti a ráfordítandó időt. Semmiképpen sem okoz profitvesztést.

    A hivatásosok között is van aki mindig törekszik a legjobb és a legmodernebb, legújabb technikára. Ők mindig előre terveznek, hogy ha megjelenik valami új mielőbb használják.
    Igen mindig lesznek olyanok akiknek nem áll kézre ez, csak a nagy markolható váz.
    Mindig lesznek olyanok akik félnek a technikai újításoktól.
    Mindig lesznek olyanok akik egy adott eszközből az utolsó szuszt is kiakarják préselni és esküdnek hogy a régi és bevált a jobb. Akik csak azért is szeretik a saját dolgukat nehezíteni, mert az a jobb és élvezetesebb címszó alatt.
    De egyre telik az idő és egyre kevesebben maradnak. És egyre jobban lemaradnak az élmezőnytől ahol a mérce a minél hatékonyabb munkavégzés és minél kiemelkedőbb színvonalú végeredmény.... Aki lemarad annak sokkal nagyobbat kell majd lépni ami egyre nehezebb lesz....

    Szerintem hivatásos szinten a fényképezés ”technikai sport" elválaszthatatlan része a folyamatos fejlődés és folyamatos újdonságok beszerzése kihasználása...

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák