Új hozzászólás Aktív témák

  • ML320

    aktív tag

    válasz leeate #10038 üzenetére

    Nem kell kockának lennie mindenkinek, de azért pár elnevezéssel legyenek már tisztában az emberek. Vagy legalább azok, akik megmondják, hogy mit kell venni. Vagy a reklámhoz megfelelően az adott cég gondoskodik a szórakoztatásunkról? Vegyen netkábelt, netkártyát, netelosztót.... És röhög a gyerek, ahogy beküldi a szerencsétlen véglényt a boltba?

    Második pontként:
    Csávó, kb 15-16 éves lehet, bejön hétfőn. Corsair RAM kell, DHX széria, DDR3, 9-9-9... időzítéssel, kitben. Lerendelem. Megjön. Átadom. Átadom?
    Mert jön a kérdés: ezt most hogy rakom be a gépbe?
    - :W .... Milyen az alaplapod?
    - GSMDXMHZP45
    - Jó, azaz P45... azon belül?
    - Megnézem, mindjárt jövök
    Éééééééés igen!!! Természetesen DDR2-t fogadó lapkája volt. Ne akadjak ki, ugye? Potyára, mert én hülye elhittem, hogy a vevők változnak... Végre utánnajárnak, mi is kell nekik, és az alapján rendelnek.
    Nem félreérteni, nem az a gond, hogy egy memó most ott van a polcon. Eladható. De ha a következő emberke bejön ilyen igénnyel, és én meg merem kérdezni, hogy milyen a lapkája, akkor egy másik topikban kiszinezve olvashatom, hogy kioktatom őt, bunkó vagyok, stb... Nem az első eset, és sajna nem az utolsó. :O

    Ember tervez, Isten perverz...

Új hozzászólás Aktív témák