Új hozzászólás Aktív témák

  • Bazsesz

    őstag

    válasz Flowtation #38013 üzenetére

    Pcboltban dolgozok, mint alkalmazott, mindenre van rálátásom, és azt tudom Neked őszintén javasolni, ha nyugodtan akarsz este aludni, akkor ne csináld, pláne ne egy faluban.

    Még meg se nyitotad az üzletet, de már annyi mindent meg kell vegyél, hogy hihetetlen, és súlyos összegeket elkérnek értük, ezen felül havonta annyi fizetni való van, hogy egész hónapban csak matekozni fogsz, hogy mit mikor fizess ki. Aztán mikor kifizetsz mindent, és már kezdenél örülni, hogy na most jön a pénz, ránézel a naptáradra: 26-a van, és lassan kezdődik elölről.

    Kurvasok - már elnézést a kifejezésért - fizetnivaló van, és a kis cégek megélhetését a sok jogvédő sz×házi banda. Csak pár példa: ahhoz, hogy havonta fénymásoljak a boltba a reprográf szövetségnek havo 5k+fa díjat kell fizetnem. Lósz×rt se kapsz érte, de jattolnod kell.

    Ha fel akarnád dobni a napodat, és RÁDIÓT akarsz a boltban hallgatni, akkor az artisjus fele kell valami 6k+áfa-t jattolnod.

    Online pénztárgépért havonta 1905 forintot fizetni kell a benne lévő mobilnetért, éves felülvizsgálat 20k lenne, de kitalálták fen az agyhalott barmok, hogy csak a helyszínen lehet, így a 15km-re lévő szervizes több, mint 5k-ért jött ki hozzánk.

    És még sorolhatnám... Szóval őszintén mondom, ha nyugodtan akarsz aludni, akkor ne nyiss pcboltot. Sőt, továbbmegyek: még véletlenül se legyél vállalkozó Magyarországon!

    Bocs mindenkitől, ez most úgy kijött belőlem...

    ''Játék a szavakkal mintájára Dúd a betűkkel :d Előadja Bazsesz művészúr :)'' by Esmein

Új hozzászólás Aktív témák