Új hozzászólás Aktív témák

  • adamsys

    tag

    válasz narumon #2132 üzenetére

    Ne haragudj de akkor végülis ugyanrról beszélünk? Mert az elején még kerek perec kijelentetted, hogy ez meg az KELL hozzá és anélkül használhatatlan aztán meg kiderül, hogy te is így használtad most csak kényelmesebbé tetted. Egyet tudok érteni, ha körberaknám mindennel (mint ahogy fogom is amikor kell), akkor én sem a kezemben akarom markolászni (nem is lehet), de az eredeti kérdés nem erről szólt szerintem.

    Hopsz, a "sokáig ezt használtam" megfogalmazás a DSLR-es pályafutásom első ~10 óráját jelentette, csak a félreértések tisztázása végett, elnézést, meeting közben írtam a posztot :D

    Ez szép és jó, csak drága dolog és kevésbé mobil.
    Nem drága. Ha jól emlékszem, ilyen ~10k HUF-ba fájt az a támasz amit most is használok.

    Nekem az átlagos snitt hossza valahol 5-20mp között van egyébként.
    Igen, két levegővétel közé beszorítható hossz, ez így kényelmes.
    Nálam ez az idő a forgatott témák jellegéből adódóan jóval több. De nagy a szórás.

    Az elején is azért "szóltam csak be", mert ott mintha kerek perec kijelentetted volna hogy ilyen rig meg steady, stb nélkül használhatatlan a gép, ami messze messze nem igaz. Ezt írtad: "Ha valóban elsősorban videóhoz kell a gép, akkor úgyis mindegy, alapban mindegyik kényelmetlen (és használhatatlan) lesz kézben Kell hozzá egy rig/válltámasz/állvány/slider/steady/jib, hogy értelmes képet tudj vele készíteni."

    Ezzel meg én így továbbra sem értek egyet.

    Ámen.

    "And now for something completely different!"

Új hozzászólás Aktív témák