Új hozzászólás Aktív témák

  • _q

    addikt

    válasz vond #26679 üzenetére

    Köszi, amekkora malőr volt, nehéz most a jó oldalát is látni. Lehet egy listát kellene írni amin egyesével végigmegyek indulás előtt, hogy tuti ne maradjon el semmi. Arról nem beszélve, hogy lassan 33 évesen nekem ez az éjszakázás sok :D 5 órát volt lehetőségem aludni, nem sok hasznosat tudok ma tenni. Ezt hogy lehet bírni? Aki volt zenész tegnap azt mondta minden pénteken-szombaton ezt csinálja és hasonló korosztály volt.

    Visszanézve néhány felvételt, nem igazán mondani meg, hogy nem 1/100s volt, ezért kár annyit vesződni akkor, hogy minden szuper legyen. Lehet következő videózásnál kipróbálom azt, ahogy te is csinálod. VND egy közepesen jó értéken és zárat automatára teszem. Arra is egy csomó figyelmem ment el, hogy korrigáljam menet közben azt a minimálisat. Sőt volt amikor ráhagytam és +/-0.7 expó eltérés volt az ideálistól.

    2 kamerás felvételt láttam, az nekem már tetszett. Persze akkor azt a kamerát is összeszerelni, jó helyre tenni, nem belemenni a látóterébe stb. Van vele munka bőven.

    Hanghoz csak egy Boya By-MM1 volt vázon, nincs más hanggal kapcsolatos eszközöm, de a tegnapból kiindulva nem is az lesz a vízválasztó.

    Teljes állású videózást vállalva szerintem simán duplázhatnád a havi bevételt, ha ilyen irányú érdeklődésed van.

Új hozzászólás Aktív témák