Új hozzászólás Aktív témák

  • grizlisandor

    addikt

    Felment hiba nélkül a meglévő Win10 mellé a Win11.
    DualBoot-tal kapcsolatban nem kellett semmit állítanom, kezelte a Windows magától, egyből az operációsrendszerválasztó ablak feljött a Win11 telepítésekori első újraindításkor.

    Egy nap után azt mondom, hogy szebb lett, kerültek bele jó funkciók, meg egy rakás hülyén megoldott funkció.
    Nagy részét ki lehet kerülni, ahogy olvasgattam, pl.: óra(visszaolvasva felfedeztem), feladatkezelőt szerettem az asztalról elérni, most csak rögzíteni tudtam az asztalon, hogy gyorsan elérjem. Start menüre ki kell még találni valamit, mert ezt az ajánlott ablakot el kellene tüntetni onnan.

    Ami nem tetszik, a beállítások, be kellett volna mindent integrálni a gépházba. De nem, szal használhatom párhuzamosan a vezérlőpulttal együtt. Sötét mód elkerülte a vezérlőpultot, meg a régi win xp óta velünk lévő ablakokat(eszközkezelő,stb.). Van, amit már a gépházba átkerült, de ez így a nesze semmi fogd meg jól.

    Jobb lett a dizájn, de olyan, mintha laggol-olna. Asztalon jobb klick menü, tök jó lenne, a régi menüt meg minek kellett belerakni nem tudom. De azt se értem, hogy abba a menübe, miért ragadt be a Windows Terminal, és ki se tudom onnan szedni.

    Rendbe kellene szedni a microsoft fiókomat is, mert valami nem jó. Ez a bejelentkezés elég a cégnél, itthon nem akarom. Olvastam, hogy külsős progival sikerült megoldani, de nem bíznám rá a jelszavam.

    Összefoglalva, ez így jelen állapotában egy Win10 Facelift, alakítottak a kinézeten, meg kaptunk átgondolatlan felhasználói felületet. Motorháztető alatt mit alakítottak meg ki tudja.

Új hozzászólás Aktív témák