Új hozzászólás Aktív témák

  • King Unique

    titán

    válasz dannyl #4346 üzenetére

    Igen, csak itt egyrészt azért ne keverjük a begyöpösödött, az új Windowsokat zsigerből elutasító és sok esetben eleve ki sem próbáló usereket - lásd pl. ikszpé és winhét forever huszárok - azokkal, akik veszik a fáradságot a kipróbálásra - mint itt vsz mindenki - és az alapján fogalmaz meg egy részük objektív kritikát hogy miért maradnak egyelőre - nem véglegesen - az 1-gyel korábbi Windowson. :)

    Másrészt ez a "ragaszkodást a múlthoz" a Windows 10 esetében még ugye nem feltétlen aktuális, mivel aktív életciklusú és aktívan fejlesztett Windows-verzió, nem szimplán csak biztonsági frissítéseket kap ezután, hanem továbbra is jönnek majd új funkciófrissítések, hamarosan a 21H2, stb. Vagyis még egyelőre a jelen és a W11 mellett párhuzamosan pár évig egy bizonyos szinten úgy-ahogy a jövő is, sőt volt itt téma hogy maga a Microsoft is leírja hogy nagyszerű Windows-verzió és akár 2025-ig - a Home és Pro kiadásoknál, mert ugye az LTSC 2029-ig támogatott - is használható, ha a jelenlegi hardverkonfigurációt nem támogatja - ami ugye jelenleg megint nem kevés usert érint - a Windows 11, vagy akár egyéb okból. ;)

    A frissítések végleges letiltása, valamint a már nem támogatott EOL / EOS státuszú Windowsok használata meg igen, valóban nonszensz és no comment kategória, ez maximálisan igaz. :K :))

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák