Új hozzászólás Aktív témák

  • (ex)Cat

    senior tag

    Nekem a kezdeti lelkesedés, mostanra kissé a csalódottsággá vált. Valóban elég kiforratlan még a rendszer és ez azért okoz problémákat. Gondolom ez is olyan, hogy valakinek jó, valakinek nem, de azért vannak fura dolgok.

    - A widgetek nem működnek. Rábökök, "forog" egyet az ikon és ennyi, nem jelenik meg az oldalsáv, holott amikor még frissen installáltam, akkor működött. (annyira nem bánt a dolog, csak azért a f.sz kivan az ilyenekkel)
    - Vannak programok, amelyek nem jól futnak. Persze ez nem a rendszer hibája, az oké, csak ugye úgy tűnik mintha mennének aztán mégsem. (pl. asus rog fw frissítés halt be állandóan, W10 alatt meg végig ment gond nélkül, de van több más is.)
    - Az Edge - bár nagyon szeretném használni - de gyakran meghülyül. Főleg Netflix lejátszásnál csinál érthetetlen képernyőmód váltásokat, ill. kezd el akadozni, akár le is fagyni. (uez Chrome esetében nem jelentkezik).
    - Néha ötletszerűen belassul az egész, jellemzően ugye vmelyik program valamiért elhasználja a teljes memóriát vagy a procit. Hogy miért? uezek az alkalmazások jellemzően 10-ből 8-9 alkalommal gond nélkül mennek.

    Úgy összességében azért persze működik az egész, csak vannak érthetetlen hibák, amiket a W10-nél nem tapasztaltam.

Új hozzászólás Aktív témák