Új hozzászólás Aktív témák

  • sasa311

    veterán

    válasz Kharg #32042 üzenetére

    Most igenis nagy dolog felöltöztetni valakit.

    BC-ben mi is top HC guild voltunk és a skill > gear elv alapján felvettünk szinte bárkit, aki tudott valamit mutatni. De akkor ez nem okozott problémát, mivel BT-ből Illidanbon kívül senkinek sem kellett senki, Hyjalban Arcsin kívül detto.

    24-es simán lenyomtuk a recruit töltelék meg csinált amit akart és kapta a lootot egész este. Nemritkán mákos droppokkal 7-8 epicet is egy este. Így gyk 1-2 hét alatt full T6 volt és tudott velünk raidelni.

    Most ezt nem tudod megcsinálni, mert elindítod ICC-t és 2 választásod lenne:

    1., Fel akarod gearelni a recruitodat, de akkor normálba kell indítani az eventet, mert igen kevés guild van azon a szinten, hogy icc hard mode-okat 24-en vígan röhögve tolják. Pláne, hogy egy szarabb fighton (pl. Saurfangon, Putrin, Sindragosán) egy ember vígan wipeoltatja a raidet egy pici hibával is. Arról nem is beszélve, hogy a másik 24 embernek kell a loot a HC mode bossokból, amit ha normálba megölsz akkor arra a hétre nincs HC.

    2., Nyomjátok a HC-t és sose lesz gearje a recruitnak.

    Ezért egy progress guild nem fog Pajtát menni, meg igazából pajta 25 HC gear is necces ICC25hard-ra.

    Tehát ott vagyunk, hogy vagy felvesszük a recruitit és öltöztetjük, de akkor 24 másikkal kicseszünk vagy szarunk a fejére (ahogy itt is történt) és csak geares embert veszünk fel.

    A skill > gear elv itt azért nem jó, mert saját bevallás alapján mindenki überpró. Ezt a mekkora skilles vagyok című mesét annyi random nubtol hallottam BC alatt, hogy az valami csoda, aztán 10 recruitból 1 volt használható és kb 30-ból egy, aki járni is tudott.
    BC-ben ez nem volt akkora gáz, mert ha fogtunk egy nubot az kiderült hamar, kapott pár epicet és mehetett vissza a balettbe ugrálni. Itt viszont ha egy önmagát hűde skillesnek mondó playert gear nélkül megkockáztatsz akkor az történik, hogy elindítod normálban az eventeket, bukjátok a HC lootot és a végén kiderül, hogy nub.

    Ha geares embert veszel fel azzal helyből lehet HC-t indítani és 5 try alatt kiderül, hogy nub-e vagy sem. Aztán adott esetben mehet vissza a balettbe ugrálni, de legalább a klán nem szívott miatta csak pár pullt egy reset helyett.

    Es mondd, a passzatszelet szemelyesen fingtad, vagy csak iranyitottal?

Új hozzászólás Aktív témák