Új hozzászólás Aktív témák

  • Dißnäëß

    veterán

    válasz #01758976 #10020 üzenetére

    Azok, akik úgy gondolják, keni a cső a mélyeket, nem hallottak még olyat, ami jobban hozza azokat, mint tranyós ekvivalense. Vagy mondjuk úgy, szebben.

    A kis OTL fejes erősítőm mikor összeraktam, az első 10mp után csak letettem az asztalra és hangosan felröhögtem, hogy "háh, ez miiiiiii?" Soha ilyen kiegyensúlyozottan, elképesztő részletesen nem szólt még a fülesem, puha minden, közben úgy csilingel és annyira mikrorészletez, mint állat, a mélyek "harapnak" és megfogottak, végtelen erőt sejtetnek magukban (pedig kisebb teljesítményű abszolút értékben, mint a korábbi bármelyik tranyós, amivel hallgattam), ... én nem tudom, a tranyó alatt ki mit ért, fet-eket, bipolárokat, és ezeket milyen osztályban, meg ott vannak még az opampok is mint félvezetők, de a csővel semmi de semmi baj nincs, ha jó az implementáció. Szerintem.

    Max sajnálja az ember a fűtést rá, pláne a strandon egy akkus üzemmódban :D :))

    Ahogy mondtátok ketten előttem, Te is és CPT.Pirk is, nagyon sokmindentől függ. A osztály SE, A osztály push-pull (!!), AB push-pull, D, légréses EI/C kimenő vagy toroid, netán dupla toroid kimenő, trióda vagy tetróda/pentóda és azok milyen módban (és UL ugye mint olyan), OTL-e, feedback mértéke és maga a sok-sok eltérő alapkapcsolás, hát ezt sokáig lehetne ragozni még. Meg a felhasználás módja. Ha szobában kellene hajtani egy 2 kilowatt-os mélyet, értelemszerűen "nem jó a cső" :D , de mondjuk egy egészséges 100 Watt-ig is lehetne vitatkozni damping factor-tól kezdődően sokmindenen, örök vita maradna szerintem.

    Kár, hogy az emberek szeretik magukat megosztani fekete-fehér módon BAL és JOBB között, akár politika, akár félvezető - cső, akár Mercedes-BMW, akár egyéb.

    Hülye digitális bipolár a többség. Lássunk már ki a dobozból, Béláim. :))

    Purifi D osztályt akarok orosz cső input stage-el etetni, mérések ide vagy oda a végén. ;]

    Lá lá lá lá lááá lááá.. Lá lá lá lá lááá lááá .. Lá lá lá lá lááá lá lááá lá lá lá lááááá láááá

Új hozzászólás Aktív témák