Új hozzászólás Aktív témák

  • Nisida

    aktív tag

    válasz Spirit #1259 üzenetére

    Igaz 4 ig nem jön be de ha azt nézem , hogy amíg a Lepkések ki nem hozzák élőben működés alatt a reklámozott 5Gh/s eszközeiket egy alternatív lehetőség lehet egy ilyen eszköz. Főleg úgy hogy ez nem terheli a gép erőforrásait olyan mértékben, hogy ne lehessen dolgozni vele. Vagyis 24/7 mehetne otthon a gép mellet is, úgy hogy közben dolgozol rajta vagy játszol. Nekem az a bajom a külön gépes megoldással, hogy elsőre túl nagy a befektetés és kezdőként amíg rá nem jössz a buktatókra, megoldásokra és egyéb kis nüanszokra túl nagy a kockázati arány. Ezzel 0 kockázat , max a régi laptop jó lesz HD filmet nézni :)
    Amúgy igazad van adott esetben használta 25k ért már lehet 2Gb, 80Gb HDD, AMD vagy P4 es gépeket kapni 300-500 W táppal.
    Igazából azon gondolkodtam még hátha egy sima kis Rus Pi vagy más Audrino, okosteló vagy valami ilyen mellé fel lehetne rakni , a számító kapacitást adja a VGA kártya a és úgy már életképesebb model lehetne. Hiszen a folyamatos felügyeletre nagyon sok energia és vas megy el.
    Abból indult ki az egész, hogy számoltam és rá kellet jönnöm kb 1 Gh/s alatt nem nagyon éri meg az egész még akkor is inkább hobby. De ezek mind csak ötletek.

    Egy kérdés: lehet a guimineren valahol maximalizálni a processzor használatot, hogy mondjuk 75% ban használja a GUI-t miningre a többit hagyja meg nekem ?

    "Majom nem öl majmot ..... Te nem vagy majom!"

Új hozzászólás Aktív témák