Új hozzászólás Aktív témák

  • csaba951

    veterán

    válasz #24650752 #2738 üzenetére

    >A 34. e-mailnél tartok és odáig sikerült eljutnunk, hogy valóban
    >én vagyok a 15707. előrendelőjük, nem valami Steven M.,
    >és bekerültem az online shipping system-ükbe.

    Nem vagyunk egyformák. Ha 34. e-mail után még mindig nem sikerült rendezni a megrendelésem, akkor én bizony lemondanám a fenébe az egészet. Viszonylag sok mindent vásároltam már online a világ minden tájáról, amikor személyesen még soha nem találkoztam az eladóval. Ilyen hozzáállással soha nem találkoztam még! Ezek után már nem is akarom megérteni, hogy miért alakult így a kapcsolatunk. Csak szabadulni szeretnék tőlük. Adják szépen vissza a pénzem, és felejtsük el egymást örökre!

    >Ha refundot kérek, akkor azzal azt a kevés esélyt is megvonom
    >magamtól és az 5 Ghash-emtől.

    Egyrészt láthatóan nem tisztel téged a cég. Másrészt 6 hónapon belül egészen biztosan lesz olyan vállalkozás akiktől ugyanezért a pénzért megveheted ugyanezt a kapacitást - maximum 2 hét szállítási idővel. BFL-nél meg örülhetsz ha 11 hónap múlva megkapod a megrendelésed. De szerintem nem fogod, mert szerintem 2013 március-április hónapokban legalább annyi megrendelést vettek fel, mint az előző 1 évben összesen.

    Ha én lennék a helyedben, akkor mindenképpen visszakérném a pénzem most! Aztán 6 hónapon belül biztosan kapnék érte valahol egy működő gépet. Igazából 1-2 hónap múlva ezek a cégek már elkezdik teljesíteni a kiszállításokat, és meglesznek az első tapasztalatok is. Cgminer-t is ezerrel fejlesztik ebben az irányban (tehát, hogy legyen megfelelő támogatás).

    Ha nem kéred ki a pénzed most, akkor erről a lehetőségről fogsz lemaradni!

Új hozzászólás Aktív témák