Új hozzászólás Aktív témák

  • carl18

    addikt

    válasz <Adamsky> #13650 üzenetére

    Hát én mondjuk pont tudom hova lehet belőnni a Motion Boom Plust, de Alan is elmondta a videóba van basszus, de nem a Harman Kardon színten.

    Nyilván egy Motion Boom csak tovább fejlesztve, de mikor 2X Motion Boom ellen mérték össze már közel se volt olyan egyértelmű a létezése.

    Szóval mondjuk úgy szerintem mindig mindegyik gyártónak lenne hova fejlődni. Majd amelyik elsőként tudja repródukálni a Harman Kardon Féle öblös erős mély hangokat, az fogja majd kiérdemelni a az arany plakátot.

    Azért elég sok év és fejlesztés végbe ment, nyilván sokat fejlődtek a hangszórók. De A HK öblés mély hangjai valahogy még mindig nincsenek jelen a piacon. Nyilván behozhatatlan anyagi tőkével rendelkeznek, és ott a sok-sok év tapasztalat is.

    Én mondjuk azt szűrtem le, hogy mondjuk amit úgy vásárolhat az ember, Anker/Dockin, stb márkától azoknak mind kínai nagykereskedőktöl származnak. Nyilván egyedi megrendelésre fognak rajta egy kicsit módosítani, stb "Dupla tekercselt mágnes a Dockin esetében"

    Amit tudtak kihoztak belőle, de nem is egy High end vagy HK szint.

    Mikor nekem Motion Boom volt, az anyagán nagyon érződni lehetett az olcsó kínai műanyag borítást, valahogy nagyon gagyi összehatást eredményezett.

    Én mondjuk arra vagyok kíváncsi hogy lassan már életbe fog lépni a tervezett elavulás ellenes jogszabály. Már az unió rebesgette hogy a kötelező garanciát ki lehetne tolni, de a tönkre ment eszközökhöz is kéne forgalmazni kötelezően potalkatrészeket.

    Mert azért az szívás hogy az ember vesz egy jó minőségű hangszórót, aztán ha valami elszál bene néha bizony javíthatatlan lesz.
    Mint pár hónapja írt ide a kollega a DOSS SOUND XL kapcsán.

    Mert szerintem a kínai beszálitok se igazán megbízhatóak. :U

    Hiába szúr, itt Ryzen a úr!

Új hozzászólás Aktív témák