Új hozzászólás Aktív témák

  • wolfman

    veterán

    válasz <Adamsky> #9624 üzenetére

    Hát ezen videó alapján szarráveri a Sony az Anker dobozos hangzását!

    DE!

    Alapvetően lófaszt nem érnek ezek a kamera/telefon mikrofonnal felvett majd a saját hangfalamon hallgatott tesztek. Inkább beszéljen a saját tapasztalatáról, mert ez minden csak nem teszt, hogy én mondjam meg a gépem előtt ülve ezekről, hogy milyen, mert élőben pont teljesen más lesz.

    Amúgy a Dockin Dfine-m is olyan, hogy bizonyos helyekre letéve eltűnnek a mélyek, inkább kiegyenlített lesz a cucc. Aztán ha beteszem valami elé vagy sarokba, akkor meg olyan szép ütős (de nem durrogó) mélyeket ad, hogy már majdnem sok is. Munkám során járok ki vidékre (hogy mit csinálok most mellékes). Most konténerekben alszunk esténként, de van ahol faház van pihenőnek. Na ott TV-re kötöttem, néztünk akciófilmeket, hát az hanghatás amit ott adott, nem volt semmi. persze össze nem szabad hasonlítani normális erősítős, meghajtott minőségi hangfalakhoz, de faszán megmosolyogtatóan kellemes moziélményt adott.

    Ezt várom a Sony XB43-ától is, csak párban, pluszban a saját extráival. Az a zavaró, hogy sehol, de sehol nem írják a teljesítményét. Vajon miért?

    (#9631) gtamate2:
    'stúdiózásra például nem is lehet mást használni)'

    Ki akar egy bluetooth hangfalat stúdiózásra használni? Inkább legyen enyhe V, vagy kicsit basszusban erős.

    [ Szerkesztve ]

    „Ami mérhető, mérd meg! Ami nem mérhető, tedd mérhetővé!” – Galileo Galilei

Új hozzászólás Aktív témák