Új hozzászólás Aktív témák

  • simii16

    aktív tag

    Sziasztok,

    Akksi problémákkal küzdök az e92-esemben (N52B30). Próbálom röviden összefoglalni, hogy átfogóbb képet kaphassatok.
    3 éve vettem az autót, ekkor elviekben 2 éves akksi volt benne. Legalább heti egyszer tölteni kellett, különben dobta az "Increased Battery Discharge When Stationary" hibát, nullázta az órát.
    Vettem bele egy új akksit (Varta Black 90Ah), mivel úgy gondoltam az halálozik el éppen. Ennek ellenére a problémáim nem szűntek meg. Ugyan nem hetente kellett töltőre tenni, de havonta biztosan. De mára már folyamatosan töltőn tartom az autót, mivel télen nem igazán használom. Ennek ellenére kapom a hibaüzeneteket minden indításkor, durván 2-3 hetente. Hiába lóg rajta a töltő, azt írja teljesen feltöltve, de ha kinyitom az autót visszaesik a töltöttségjelző 1-2 rubrikára, majd rövid idő elteltével ismét fullosnak jelzi.
    Hiába megyek az autóval akár több száz kilómétert, másnap simán alacsony töltöttségem van. A generátor elvileg rendben van, azt megnézettem, tölt rendesen.
    Na most, az új (2 éves) Varta akksim is halálán van vagy máshol keresendő a hiba? Olvastam IBS problémákról, ami miatt megszakítja a töltést, stb..
    A regisztrálás egyébként megtörtént cserekor Inpával.
    Bárkinek bármi ötlet? Merre induljak?

Új hozzászólás Aktív témák