Új hozzászólás Aktív témák

  • dchard

    veterán

    válasz #71835392 #7919 üzenetére

    Nézd, ne essünk át a ló túloldalára se.

    Az elején minden mobilszolgáltatónak szar volt a hálózata, és hiába telt el 15-20 év, a tornyok azóta sem nőnek ki gyorsabban a földből. Ahoz képest, hogy érdemben 2-2.5 éve kezdték el építeni a hálózatot, messze nem olyan rossz, mint amire számítottam.

    Az első pár hónapban biztosan sok gond lesz, de hát ez mindenkinél így volt. Az látszik, hogy dolgoznak ezerrel, és senki nem fog azzal marketingelni, hogy a Digi valódi alternatívája a másik háromnak, az első 1-2 évben legalábbis biztosan nem. Akinek a szolgáltatás minősége a fontos, az nyilván nem fog váltani.

    A -140dB QrxLevMin meg bízom benne, hogy nem marketing trükk, csak egyszerűen nem volt még idejük rendesen kihangolni a hálózatot, addig pedig jobb ezt így hagyni. Tény hogy alkalmas a félrevezetésre, de remélem, hogy 1-2 hónap alatt kireszelik budapestet és akkor ez az érték is a helyére fog kerülni. Figyelni fogom 2-3 hetente, és ha látok változást azt meg fogom osztani.

    Mielőtt valaki féreértené: nem fogunk 2-3 hetente fél várost átölelő méréseket végezni, és címet se küldjön senki, hogy hol kéne mérni :)

    A kitárulkozó idegenektől mindig elfog a hányinger. [Cornelius]

Új hozzászólás Aktív témák