Új hozzászólás Aktív témák

  • Peppo

    őstag

    válasz FehérHolló #41553 üzenetére

    Néhány dologra kell figyelni, és akkor elvileg nem lesz baj. Az egyik, amit mondtam, hogy kb. 10 másodpercenként kell rájuk lőni egyszer. Az NPC-k az alapján választják a célpontjukat, hogy ki a legveszélyesebb rájuk. És nyilván az a legveszélyesebb, aki a legnagyobb tűzerővel lövi őket. Ezért kell csak néha-néha beléjük lőni egyet. Ha elkezded folyamatosan lőni valamelyiket, akkor előbb-utóbb célpontot vált, és az nem jó.

    A másik, hogy ha az ellenfél wingben van, akkor nagyon óvatosnak kell lenni, mert simán lehet, hogy rajtad kívül három Anaconda lövi éppen a fickót, a haverjai mégis téged választanak. Ilyenkor lehet, hogy érdemesebb kivárni, amíg legalább az egyiket szétlövik.

    Aztán nem árt azért az erőviszonyokat is felmérni. Általában a biztonsági erők (zöld hajók a radaron) kényelmes többségben vannak, de van olyan, hogy mégsem. Ha egy elite Anaconda kalóz és egy competent Eagle biztonsági lövi egymást, és nincs a környéken más, akkor nem biztos, hogy jó ötlet beszállni a játékba, mert az az Anaconda hamarosan nyerni fog, és utána nem felejti el, hogy ki támadta még meg. Szóval érdemes nézni, hogy milyen szintű és típusú hajók lövik egymást, mert nem mindig egyértelmű a dolog.

    Fontos, hogy ne legyen nálad rakomány. A hajókból időnként kihullanak materialok, azokat nyugodtan összeszedheted, és olykor rakománybálák is, na azokat viszont össze ne szedd, mert ha van nálad rakomány, a kalózok maguktól is támadnak. Ráadásul ez lopásnak számít, szóval még bírságot is kapsz érte.

    Egyébként ha bajban vagy, és mondjuk nem lőttek szét pár másodperc alatt, akkor futás a legközelebbi zöld hajók felé, de még jobb, ha belépsz supercruise-ba, majd visszaugrasz ugyanoda. Akkor újraspawnolnak a hajók, és senki nem fog bántani.

    Az biztos, hogy ez a pénzszerzés egyik legszórakoztatóbb módja. Nem a leggyorsabb, de legalább nem unalmas. Aztán ha már 100-200 milla környékére érsz, elgondolkodhatsz valami komolyabb hajón.

    (#41554) Submarine A mérnökök "megszerzése" nagyjából végigvezet az alapokon. Fel lehet fogni egy jó hosszúra nyúló tutorialnak. De amúgy igen, valami sztori jellegű dolog, vagy legalább valami összefüggő küldetésekből álló "kaland" beleférne, hogy a szóló játékosoknak is legyen valami.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák