Új hozzászólás Aktív témák

  • zetor2000

    senior tag

    válasz Jahno #73301 üzenetére

    "Kinek mi a világ vége. Eredetileg Csepel/Kispest volt céliránynak kitűzve. Csepelhez képest Kispest az világ vége"
    Most a bekötőutak felújítása kapcsán ezt a kijelentést átgondolnám... :D

    "Andrássy úti kiadó vackok ára meg szerintem lefelé megy, bár az én fejemmel gondolkozva ez utóbbi a "ki az a hülye, aki" kategóriába esik."
    Én laktam 2 évig az Andrássy-n, a Kodály köröndnél. Szinyei / Andrássy sarkon. Ha időben gondolkodok, lehet, még most is ott lakom. Önkormányzati bérlakás... 10 éve 25E+rezsi volt a minden is. Embertelen hombár, ~300 nm. 5-6m belmagasság, bőven galériázható...
    A "nappali" volt akkora, mint most a lakás... emellé volt még egy szoba, egy bazi fürdőszoba+wc (16nm) , ugyanekkora vagy nagyobb előszoba, keci nagy konyha, 8 nm spájz, 2 erkély.
    Mindegy, elmúlt.

    Ami problémás az ilyen ingatlanokban, hogy régiek és nagyok. Hiába újítasz fel lakáson belül mindent, ódon csövön jön be a víz, alu kábelen kapod az áramot, és a gázt se most vezették be, mert megvolt mind2 szobába a cserépkályha is. Meg benne egy-egy Héra. 2 nap, mire felfűtöd egy hidegebb hétvégés kikapcsolódás után. Egy mai lakáshoz képest 2x annyi anyag kell sokmindenből. Tapéta ~5 méter magasságig furcsán mutat, mert felette van még 1 méter fal, és akkor OK a bordűr. 1 tekercs ~1m20 cm... van 20 méter falad... Glett se egyszerű, mert a 8 fokos létráról nyomod a fal felső részét, és nem érted el a plafont.

    [ Szerkesztve ]

    Ez a dal a lelkünk közötti híd kövei között a malter közötti szeretetet átitató áldás közötti békesség.

Új hozzászólás Aktív témák