Új hozzászólás Aktív témák

  • marilllyo

    veterán

    Skyscraper

    Úgy ültünk le elé, hogy... jóva' nincs más...nézzük meg ezt a sz*rt. Baszki nagyon kellemeset csalódtam. Nem...nem feltétlenül egy jó film... De van benne valami...

    Igazából ha Rock-ot kicseréltük volna Swarzi-ra vagy Stallonéra...és ez mondjuk 1992-ben ment volna moziba, akkor ma kultuszfilmként gondolnánk rá. Abszolút hozta ezt a nosztalgikus izomagy-megmenti a cshaládot érzést. Teljesen meg voltam lepődve.

    Nyilván tele volt "aha...persze" jelenetekkel, de hát Rock van a főszerepben, úgyhogy ő ilyeneket tud.
    Az aláfestő "zene" ..vagy inkább morajlós zümmögés sok esetben jó kis olaj volt az izgalmas részekre. Jól nyúltak hozzá zeneileg.

    Sztori szempontjából pont annyira bugyuta, mint minden B film. De nem annyira pátoszi hősködős sz*r mint, amilyen a San Andreas volt.

    Otthon nagy TV-n nézve egy két magasban ugrálós jelenetnél meg-megijedtünk. Nagyon jól meg lett csinálva. Tériszonyosoknak nem ajánlott.

    Úgy tudnám pontozni, hogy tegyük fel....pl a Rampage-től 0-át vártam...de azt is alulmúlta vagy 5-tel. Ettől is 0-át vártam...de felülmúlta kb ugyanannyival.

    Tényleg ha valaki szerette (és hát itt nyilván sokan szerettük) a 80-as 90-es évek Swarzi/Stallone filmjeit...akkor ezt nem illik fikázni.

    6/10

    #értékelés

    [ Módosította: vond ]

    PSN: Rio__HUN | Tumblr: rio-hun.tumblr.com

Új hozzászólás Aktív témák