-
Fototrend
RECEPTEK GYŰJTEMÉNYE A TOPIKBÓL
Új hozzászólás Aktív témák
-
balazs1956
senior tag
válasz
Donki Hóte #11149 üzenetére
Az eredeti receptúra 2,5 dl vizet ír. A főzés végén ezt a kevés zsíros levet a sütőben piruló húsra kell önteni, és kicsit a zsírjára sütni.
Az általad leírt módszert ki fogom próbálni, már csak azért is, mert most hogy beleástam magam a kukta rejtelmeibe, rájöttem, hogy a magas hőmérsékleten való gyors főzés, nem biztos , hogy jót tesz az ízeknek, vitaminoknak stb.
A tévés mesterszakácsok sem nagyon alkalmazzák a kuktát manapság, inkább a az alacsonyabb hőfokon, hosszabb ideig tartó hőkezelés hívei
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest