Új hozzászólás Aktív témák
-
sube
aktív tag
Nekem is driver problemam van

x64 winnel beadom neki az inf filet, erre ezt dobja ki:
-The specified location does not contain a compatible software driver for your device. If the location conains a driver, make sure it is designed to work with windows fox x64-based systems.
Hivatalos oldalon 1 fele driver van, arra irja ezt... A hozza kapott cd n is ugyanaz a file van.
Otlet, hogy ienkor mi a teendo?
Plug and Playkent mukodik normalisan, de azer megis csak a termek nevet irja man ki
(A moncsi: Fujitsu-siemens Scaleoview T19-2) -
gergo55555
csendes tag
Köszönöm a segítséget!

-
tomcsi
őstag
válasz
gergo55555
üzenetére
Az a driver jó lesz a C19-4 hez is..

Mod: annyi, hogy 19-2 ír majd ki..
[Szerkesztve] -
gergo55555
csendes tag
Hali!
Nekem is az első hozzászólásban említett problémám van. Sajnos nem értem a segítő szándékú hozzászólást. Mi van benne a miben ? Amit belinkeltél, az a P19-2 drivere, vagy nem ?
Előre is köszi a segítségeteket!
-
5xl
tag
http://download.fujitsu-siemens.com/Download/ShowDescription.asp?SoftwareGUID=70424B9C-B100-4E0A-8AD4-5D3EBC628634
próbáld meg ezt, hátha...
végülis rajta van:
Driver - Scenicview P19-2 - SCALEOVIEW C19-4 -
S@nya
csendes tag
Sziasztok!
Vettem 1 ilyen monitort, de sajnos nem adtak hozzá semmiféle CD-t, amin lett volna a hozzá tartozó INF file. Ezért csak az XP sima Plug and Play monitornak látja, és néha a játékok át akarják kapcsolni a frekit 75 fölé is, de ezt nem bírja, és néha a felbontással is gond van. A hivatalos oldalon csak egy LCD Adjustment nevü programot találtam, de az csak egy tesztkép.
Ha valaki tudna segíteni, azt megköszönném.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Sweet.tv - internetes TV
- The Crew sorozat
- Milyen TV-t vegyek?
- Google Pixel topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Autós topik
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Villanyszerelés
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550 R7 3700X 32GB DDR4 512GB SSD AORUS RTX 3070Ti 8GB LIAN LI 216 RX ASUS 750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4522
- Lenovo ThinkPad P1 Gen2 intel i7-9850H 16GB RAM 512GB SSD 15,6" 4K OLED TOUCH 1 év garancia
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Plug and Playkent mukodik normalisan, de azer megis csak a termek nevet irja man ki