Új hozzászólás Aktív témák

  • lapalapa

    senior tag

    válasz SunMount3r #103455 üzenetére

    Ez így van, macerás. Viszont a cél a lehetőségekhez képest kompromisszum mentes hang előállítása volt pc-n, és ebbe a hálózat kezelés és hálózati kártya használat mint az egyik legkomolyabb hang pusztító hw elem nem fért bele. Ez a prg csak arra képes, hogy minimális interaktivitással a streamet kiküldje usbre, az ehhez feltétlen szükséges hardware-t használva. (Csak a letiltott hw a jó hw, hang szempontjából.)
    Tehát az általános célú pc-t visszabutítja végtelenül primitív lejátszóvá. Viszont a hangja az teljesen másik szint a többi pc-s (csilivili) playerhez képest.
    Tehát kell egy dedikált gép erre, meg helyben tárolt zene.
    A másik hasonló prg a bughead, az sem tud hálózat kezelést, viszont windowson fut, és "végtelen" hw igénye van. Ott lenyomod a play-t és vársz 5-10 percet, közben kint felbőg a villanyóra és izzik a gép, aztán kezd el zenélni, viszont a hangja az csúcs.
    Az van, hogy pc-n a zene lejátszás, ha kényelmes, akkor elég kompromisszumos hangot eredményez, ha szintet akarunk lépni, akkor ilyen kényelmetlen megoldásokba kell bonyolódni, vagy egyéb forrás után kell nézni.

    Ha nincs minőségi forrásod, akkor mosóbenzinnel járatod a Ferrarit..

Új hozzászólás Aktív témák