Új hozzászólás Aktív témák

  • fehér_ember

    addikt

    Pénteken hoztam el egy MFA3-ast bkercsótól és aznap este már füleltem is.
    Örültem hogy végre semmi karaktere az opának. Már nem lehet enyhe álmosító hatást vagy épp kis nyugtalanságot felfedezni az ilyen vagy olyan opa miatt. Az énekes se nyomul annyira az arcomba mint ahogy még a jó erősítők is teszik azért, hogy így bizonygassák milyen részletesek is tudnak lenni. Egyszerűen már nem a részletek tűnnek fel, amik itt is megvannak (csak külön figyelemfelkeltés nélkül); hanem már csak az egységes zene van, ami nagyon élvezetes. Megfüleltem ezt a számot, azt a számot ,és minden zenémet újra meg akartam hallgatni. Az időérzékemet is teljesen elvesztettem közben, és alig tudtam megálljt parancsolni magamnak. :)
    Nem tudtam semmibe se belekötni, nagyon jól szóltak együtt az Anandámmal.
    Igen mostmár az anandával is jó. Az mfa1-esemet is már tudtam azzal is passzintani a kétpólusítása után, előtte inkább csak a dt770-nel szerettem használni.
    Aztán egész éjjel és nappal járattam (ártani biztos nem fog alapon).
    Szombat napközben tevés-vevés közben is belefülelgettem. Akkor pedig azt konstaláltam hogy milyen mélyre le tud menni vele a fejesem. Csak olyan egyszerű zeneszámnál mint pl. Katie Melua Sailing Ships From Heaven-jénél, a dobütés nem a gyomromig, hanem ami széken ültem addig hatolt. :)
    Este aztán már megint lett időm leülni újra zenét hallgatni de már nem kívülről hallgattam hanem ott ültem a zenészek között és velük együtt élveztem amit művelnek.
    Sokszor láttam már klipekbe hogy a zenészek mennyire tudják élvezni zenélés közben amit csinálnak. Hát én most otthon a székemen ülve fejhallgatóval a fejemen érzek át folyamatosan valami hasonlót.
    Nagyon élvezetes hogy ott vagyok velük ahol zenélnek. Se hangfallal se semmilyen fejesrendszerrel amit ezidáig hallottam, nem volt még ilyen.
    Jól szól, bevon a zenébe, ott vagyok, élvezem, megszűnik minden más; pörögnek a számok, rohan az idő.
    Nemrég azt mondtam hogy fejesnél én nem foglakozom a térrel. Hát az MFA3 ezt most teljesen felrúgta. Szereótól, legyen az hangfal vagy fejes, ilyen térélményben nem volt még részem.
    Nem is akarok már semmi mást hallgatni csak az anandámat a microfluentamppal és rendkívül boldog vagyok hogy ilyen hihetetlen élményt nyújt számomra.
    Fel nem foghatom hogy most csak az én rendszerembe passzol ennyire vagy tényleg ennyire más dimenziót tud megnyitni az MFA3.
    Nem tudom már hogy minek is van az auralic tauruszom; sőt várok még egy dacot is, amit a pc-hez és a tauruszhoz szántam, de nem tudom ezekután az még tehet-e esetleg valamihez bármit is hozzá.
    Mindenesetre ez így pazar számomra, és soha nem élveztem még ennyire a fejesezést/zenehallgatást.
    Köszönöm bkercsónak hogy idáig eljutott és hogy a munkájának gyümölcse engem is boldogít.
    Szerintem ezzel felért a csúcsra.
    Nekem is elsőre kicsit borsosnak tűnt az MFA3 vételára az elődökhöz képest, de nem bántam meg. Számomra életem legjobb vétele volt.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák