Új hozzászólás Aktív témák

  • Xantor

    tag

    Sziasztok!

    Szeretném megosztani veletek a véleményemet, s tapasztalataimat a ma vásárolt FiiO E10K termékkel kapcsolatban.

    Ugyebár legfőképp egy Sennheiser HD 518 mellé lett véve, mert éreztem, hogy a fejesben több lehetőség van a mélyek terén (s hiányoltam is azt), de az integrált hang nem volt képes jobban meghajtani az 518-at. Már hazafele megtekintettem a terméket, nagyon kicsi, könnyen szállítható, mondhatni bárhol elfér, s emellett pofásan néz ki, tetszik a külcsín, a tekerő minősége, s maga a kialakítása is. Gyorsan beüzemeltem a laptopra, körülbelül 1 percet vett igénybe a művelet, aztán pedig csak ámultam, s bámultam. Pont annyira, mint amikor XB600-ról váltottam a Sennheiser-re.

    Nagyon durván meg jött a mély, FLAC mellett pedig még részletesebbek a zenék, élvezet hallgatni őket, jó visszahallgatni régebbi dub-okat, s csodálkozni, hogy mi mindenre képes egy ilyen kis FiiO és a fejes "ereje". A tekerője 0-8-ig van skálázva, de 2-es szinten már alacsony Gain mellett is tökéletesen kielégíti az igényeimet. Hazaérve az asztalin akadt vele egy kis gondom, a Realtek kicsit problémázott vele, de egy gyors tiltás, s már minden működött is szépen. :U

    Köszönöm szépen Nektek, hogy segítettetek, ezer hála érte! :R

    Már csak egyetlen kérdésem maradt, igaz ez nem igazán a topic témája: Nagyon sok általam hallgatott zenét csak Youtube-on találok meg (dubstep és alfajai), s érdekelne, hogy milyen programmal érdemes az ott talált zenéket FLAC-be konvertálni?

    :R

    A józan ész olyan ritka manapság, hogy lassan a "szuper erő" kategóriájába sorolható...

Új hozzászólás Aktív témák