Új hozzászólás Aktív témák

  • Remus389

    veterán

    válasz fehér_ember #71404 üzenetére

    Azt hittem csak a fejeseknek kell bejáratás. Ez mondjuk igaz, mind a korábbi HD 579-emmel, de különösen a 6XX-emmel valóban javult a hang ahogy telt az idő, egyre teltebb és szebb lett. (De az OMX-980-asommal is tapasztaltam ezt, az füles). Egy ilyen fejesnek mennyi kell megoszlanak a vélemények, van aki szerint nem is kell, van aki szerint 100-150 óra, de 250 órát is hallottam már, az én 6XX-emben most lehet úgy 150 óra egyébként.

    Úgy emlékszem, mikor vadonatúj volt nem szólt lenyűgözően de pár óra után magához tért (fellazult a membrán, a mágnes kicsit bekopott gondolom, technikailag ilyesmi), és utána egy lassú de biztos javulás indult el, mára szépen szól nagyon, pláne a Magdival.

    Egy kábelnek nem tudom miféle bejáratás kell, hisz az csak egy drót, abban semmi sem változik, a fémrács ugyanaz marad.

    A Magdi 3 pedig nem vákuumcsöves, annak sem értem miféle bejáratás kéne.

    Mindegy, nem fogom járatni, majd úgyis hallgatom aztán szépen bejáratódik magától, nekem ez a taktikám :D

    Egyébként ha ezt megunom majd, bár rohadt jól szól, ezt a setupot, a HD 800S-sel szemezek. A félmilliós árától még én is leizzadok, viszont ebay-en használtan 250-280 ezerért ki lehet (majd) fogni egyet(persze szép állapotú kell hogy legyen ez alap), azt mondom ja, annyiért elmegy, tekintve hogy mire képes az a fejes. Talán még jó is hogy használták, hisz be van járatva.

    Ahhoz passzolna egy HDVD 800-as, ami megint legalább ennyi ebay-ről, de vannak olyan vélemények hogy a Magni 3-assal is szuperül szól a HD 800S, tehát átmenetileg elég lenne csak a fejes is.

    Vákuumcsöves erősítőre egyáltalán nem vágyom, macerás és nem precíz. Ahogy elektrosztaikus fejesre sem (gyenge basszus). Szóval a HD 800S lehet nekem a végállomás, persze a 6XX marad a Magdival. :)

    Már csak egy darab maradt!!! https://hardverapro.hu/apro/burson_v5i_dual_opamp-ok_2db_2/friss.html

Új hozzászólás Aktív témák