Új hozzászólás Aktív témák

  • Agostino

    addikt

    válasz Attix82 #15038 üzenetére

    egy pillanatra álljunk meg és szuszogjuk ki magunkat. üzletvezetőként érintett vagy ezért megértem, hogy sok ilyen esettel találkozol, emiatt gondolom jobban felhúzod magad. viszont, akkor sorjában:

    "a banki dolog nem rájuk tartozik"

    azt gondolom hogy éppen rájuk tartozik. biztosan nem egyedi az esetem, tehát tisztában vannak azzal, mekkora átfutási időkkel kell számolni. hozzátenném azonban, én az utólagos opciókat érdeklődtem meg. türelemmel várok ebben a pillanatban is. a jogszabály az én értelmezésemben azt írja, hogy tizennégy napon belül napon belül a teljes összeget vissza kell téríteni. ha az utolsó napon kezdenek el vakarózni - és az éppen péntek - nem valósul meg a határidők betartása azzal, ha a következő héten fut be az összeg.

    Ha pénteken indítják és hétfőn kapod meg, semmilyen hatóság nem fog ugrani.

    ahogy én sem fogok, ha számlanyitáskor jelez a telefonom. maximum kicsit bosszús leszek.

    és ezért homarba akarsz írni?

    első körben nfh-hoz fogok, de nem az én pénzügyi helyzetem alakulása miatt, hanem a vásárlás során tapasztalt fogyasztóvédelmi eljárásokat illetően kérem ki a véleményüket. de ennek oka most irreleváns.

    ha az üzlet a rá vonatkozó jogszabályt akarja betartani (14. napon veheti át az összeget vagy utalja) , már nem tetszik nekik

    nincs arról szó, nem tetszene, de nem is örülök annak, ha a végletekig húzzák. elfogadom, de nem fogok tapsolni örömömben. az utalással kapcsolatosan fentebb megírtam a véleményem.

    [ Szerkesztve ]

                              hey friend listen, i know the world is scary right now but its gonna get way worse

Új hozzászólás Aktív témák