Új hozzászólás Aktív témák

  • jolti05

    őstag

    válasz Daweee #4077 üzenetére

    Használtam 35 körül láttam Affinity-t, az egy picit kicsúszik a felső határból, még akkor is, ha érezhetően jobb, mint a Squier Bullet.
    Tetszik ez a szó: kényszermegoldás; és szerintem illik is a szituációra. Ha veszek gitárt, idővel biztosan erősítőt is, de ez sok mindentől függ. Most nem állok úgy anyagilag, hogy nagyon tudjak költekezni.
    Daweee: Küldök egy privátot :)

    Szten Márs: Biztos vagyok benne, hogy nem kétséges, hogy melyik jobb gitár, viszont 22e forintból sehogy sem fogok ~35öt csinálni :) Nem is biztos, hogy érdemes lenne nekem egy komolyabb gitár, az ok pedig az -és ez kapcsolódik a legutóbbi hozzászólásodhoz-, hogy 2 éve vettem egy nagyon gyenge minőségű akusztikus gitárt, nagyjából 7e forint volt újonnan, de bevallom, nem tanultam meg még az alapokat sem. Nekem mindigis az elektromos gitár hangja tetszett, és a vékony nyak a rövid ujjaimhoz jobban passzol. Nem voltam elég motivált a fals hangok, és amiatt, mert nem is ilyet akartam, csak azt mondták, ezen tanuljak meg.

    Ettől függetlenül, visszatérve ahhoz, hogy lehet nem is érdemes drágábbat vennem, számomra nem derült még ki, hogy tudok-e kellőképp eltökélt lenni, félek attól, hogy nem fogok elég időt szentelni rá, holott egyik életcélom, hogy megtanuljak gitározni :)

    A lassúság és a sok alvás része a túlélési stratégiámnak...

Új hozzászólás Aktív témák