Új hozzászólás Aktív témák

  • hackeeeee

    Jómunkásember

    válasz sing1ep1ayer #11240 üzenetére

    Akkor egy kérdés..

    Ha használsz bankkártyát, akkor miért mutatod azt, hogy paranoiás vagy? :DDD (rövid indoklás, bankkártyás fizetések alapján lényegében 100%-ban tisztában van azzal, hogy mennyi pénzed van, és azt mikor mire költöd. Jah, hogy ez nem is baj? ) Ezek után szerintem az, hogy 1 böngésző naplózza, hogy micsinálsz, szerintem jóval apróbb dolog, sőt még akár az is, hogyha ezt tudja a Google, vagy akár az MS.. :) )

    Nem, csak rohadtul utálom azt, hogy olyannal hisztiznek egyesek, ami ád 1. alapból egyértelmű, és lényegében köztudott dolog, (de azért ki van kapcsolva a hozzá tartozó funkció) ád 2, valahol nem, közben máshol mondhatni rohadtul nem foglalkozik az adott dolgokkal... :)

    Jó kis Facebook böngésző lesz majd egyszer talán az Operából (lényegében annak még talán jó lesz).

    Legyek? Szerintem a személyeskedésre célzó hsz-ekből vegyél vissza egy csöppet, mert így ez egy kicsit túl sok embernek szólt. Én nem tettem hasonlót, szerintem más sem, így Neked sem kéne. Ha meg mégsem bírod ki, akkor vissza lehet fáradni az Opera topic-ba. Kicsit gáz, hogy ezt még egyesek még mindig nem képesek kinőni...

    [ Szerkesztve ]

    Véleményem szubjektív...

Új hozzászólás Aktív témák