Új hozzászólás Aktív témák

  • válasz God Vazzeg #141997 üzenetére

    Én Imin mindig azt láttam, hogy ő azért próbálja a normális (relatíve) értékrendet tartani, nem azt, ami erre a közegre jellemző. Ő szerette Dórit nagyon, mindig olyan "szerelmesen" beszélt róla, látszott, hogy oda van érte. Dóri meg, amiket hallottam előtte, egy escort lány volt. Mondják, hogy kurvából lesz a legjobb feleség, de ebben az esetben úgy tűnik, hogy a kurva kurva maradt házasság után is.
    Én sem ismerem a kapcsolatukat, de abból, amit látok, nekem az jön le, hogy Dórinak nem feleltek meg a dolgok úgy, ahogy voltak. Ő sztem eltartós kapcsolatot akar, ahol neki semmit nem kell csinálni, csak a külsejével foglalkozik.
    Asszem tavaly kajáltunk egy 10 fős baráti társasággal együtt, aminek Imi is tagja. Én pont arról panaszkodtam, inkább csak viccesen, hogy az akkori csajomnak mindenhogy megfelelek és ez milyen "szar", mert nem motivál az edzésre meg a diétára. Akkor mondta Imi, hogy Dóri meg egyből húzza a száját, ha ő egy kicsit elereszti magát, meg megjegyzéseket tesz. Mondtam poénból neki, hogy akkor elküldöm hozzá csajomat tréningre. Mondta, hogy ne akarjam én azt, mert nagyon nem jó.
    Meg persze voltak olyan jelek, amik már a felszínre is eljutottak, szóval lehetett sejteni, hogy azért nem az a fitness álompár, amit így vetíteni akarnak. Pl. a dubai-os insta fotó vagy a Németh Pisti vs. Kiss Jenő vitába, amikor Imi beszállt, akkor pont Dórival lett kb. lekussoltatva, hogy inkább a saját háza táján sepregessen.
    Nem azt mondom, amúgy, ha úgy adódna, lehet én is levarrnám (persze mitől adódna úgy), de ha ránézek egyáltalán nem érzem azt, hogy "de megdugnám".

Új hozzászólás Aktív témák