Új hozzászólás Aktív témák

  • HussarF

    addikt

    Mai sztori:
    Bejelöl a legjobb nő a kondis pultosok közül a teremből. Én eddig nem nagyon jelölgettem, mert a termen kívül nem ismertük egymást, meg amúgy is úgy láttam van faszija. Visszajelölöm, majd rám ír, hogy jövök-e edzeni, mert feltétlenül beszéljünk személyesen.
    Na mondom, mit akarhat vajon?
    Kérdésemre csak annyit ír, hogy egy kék papírtáskáról van szó.
    Tegnap voltam a gyógyszertárban, vettem naptejet meg magnéziumot. A gyógyszertáros feltétlenül ragaszkodott, hogy beletegye egy ilyenbe a cuccokat, pedig mondtam neki, hogy elteszem a táskámba. Hát jó, egyből mentem is a terembe, ott kipakoltam belőle. De amúgy nem volt csúnya kis papírtáska, egy nő kezében el tudtam képzelni, így csak letettem a kuka mellé, hogy dobják ki vagy vigyék el, ha akarják.
    Mondom, vajon mit akarhat azzal kapcsolatban? Elvinné? Hát azért nem kell ennyire titokzatosan megkeresnie.

    Aztán, mint később kiderült, a takarítónő szólt, hogy abban a papírtáskában tűk meg üvegcsék voltak. Meg a kukában is és ahogy szedte ki a szemetet, az egyik meg is szúrta. Rendőrségen gondolkodtak, meg ilyesmik. És mivel látták, hogy én viszem be azt a papírtáskát, a csaj gondolta rám szól, hogy ne ide hajigáljam már. Jól felbaszott, mondom, nem gondolod, hogy csak ekkora lennék, ha kokszolnék? Valami buzi fasz belehajigálta a használt cuccait és jól rám terelte a gyanút. Mondjuk leszarom, de azért a kurva anyját ;]

Új hozzászólás Aktív témák