Új hozzászólás Aktív témák
-
Kisgomb
csendes tag
Helló!
Adott két darab P2P WIFI Camera, és egy SYSM Monitor nevű kezelő program. Az első kamerát nagyon gyorsan be tudtam állítani. WIFI is elsőre működött. (és azóta is jól üzemel) A problémák akkor kezdődtek, amikor a másodikat is be akartam volna üzemelni. UTP kábellal nagyon jól működik. Viszont, amikor beállítom a WIFI-t is, akkor miután azt mondja, hogy húzzam ki a kábelt, már nem működik. Próbálkoztam mindennel, fix ip címmel, stb. de nem hozott eredményt. Amint beállítom, hogy WIFI-n működjön, nem megy. A másik kamera zavartalnul működik tovább.
Ezután megnéztem a router-ben az éppen kiszolgált eszközöket. Itt megnéztem az eszköz MAC címét. Viszont a programon belül teljesen más MAC cím van. Gondoltam megváltoztatom. A programon belül át is lehet írni, de amint leokézom ismét elszáll a kamera. Újra indításkor pedig ismét a régi (vagyis más MAC cím van, mint amit a router programjában látok) MAC cím található.
Feltételezem, hogy ez lehet a baj. Viszont azt nem tudom, hogy ezt hogyan tudnám orvosolni.
Esetleg valakinek valami ötlet?Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS Zenbook A14: Ez így szinte tökéletes
- Nagyon kevés GeForce RTX 5090 készül, és senki sem tudja, hogy miért
- Yettel topik
- Diablo IV
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Micro Four Thirds
- GeForce RTX 5080 kártyák kvartettje a Manli szájíze szerint
- Óra topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Xbox Series X 1TB Halo Infinite Limited Edition
- Honor Magic 6 Pro
- ASUS TUF Gaming B760M-E D4 DDR4 alaplap bontatlan csomagolásban 3 év garancia 27% áfa
- Újszerű Dell Latitude 7390 2-in-1 Prémium érintőkijelzős-13,3"FHD-i5-8350U-8Gb RAM-256Gb SSD
- Lenovo ThinkPad T480 S széria 8 mag/ 16 GB DDR4 Memória/512 GB NVMe SSD
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest