Új hozzászólás Aktív témák
-
ATM_automata
őstag
Még annyival egészíteném ezt ki - gyakorlati tapasztalatom alapján -, hogy a korábban említett 100.000.-Ft körüli összeg szerintem nem hogy kevés egy elfogadható és még modernnek sem nevezhető rendszerre, hanem szinte lehetetlen küldetés...
- DVR kb 20.000.-Ft-tól /analóg, 4 csatornás 1 hang csatornával/
- HDD a rögzítőbe 1TB minimum 20.000.-Ft, de van kifejezetten DVR-be való WD széria is
- Szünetmentes táp!!! Nagyon fontos. Villám, túláram, vagy egyszerűen csak a tolvaj által elvágott betáp vezeték miatt nagyon kell szerintem. Teljesítmény függő, 600-as van már 15.000.-Ft-tól, egy jobb 1000VA-s olyan 25.000.-Ft körül.
- Mikrofon - külön vezeték kell neki, árnyékolt. De maga a cucc kb 3.000.-Ft, én felrakattam és nem bántam meg. Kell a hang, jól jön a bíróságon is.Spórolási faktorok, amivel többet veszítesz, mint amennyit nyersz:
- Kamerák tápolása. Ha nem külön tápról fognak menni olyan földhurkosak lesznek, mint az állat. /remélem jól írtam/. Ez azt jelenti, hogy csík fog futni a képen, szarabb lesz a képminőség. Én allergiás vagyok rá. Vagy külön tápot kell adni a kameráknak, vagy lehet kapni rá szűrőt, az megoldja, de pénzbe kerül.
- Olcsó kamera. Hát egy 600 vagy 700 TV soros olcsó kamerán nem fogsz látni semmi olyat, amivel sokra mész. Nekem van ilyen, arcok nem felismerhetőek. Tehát kb azt fogod látni, hogy valaki mozog a képen egy feltehetően kék /de lehet fekete/ felsőben. Ezen kívül semmi más értékelhető infó nem lesz arról, aki a képen van.Kb ennyit tudtam segíteni, remélem mész vele valamire.
What else?
-
ATM_automata
őstag
Na pénteken vettem egy D-Link DCS-935L-t. Elég vegyesek a tapasztalataim vele.
Ami tetszik:
- egyszerű BASIC telepítési mód
- jól paraméterezhető ADVANCED beállítási mód
- bekapcsolás és basic telepítés kezdetén egyből felajánlott új firmware-t és úgy telepítette fel a kamerára, hogy az nem halt meg /kicsit féltem a wifis firmware upgradetől/
- jó webes kezelő felület a kamera és a cloud esetén is és az androidos app is rendben teszi a dolgát.
-erős és érzékeny a mikrofon benneAmi nem tetszik:
- elég gyakran kapok olyan alertet, hogy a készülék leszakad a hálózatról/cloud szolgáltatásról...nem értem miért...arról viszont nem jön alert, hogy újra felcsatlakozott
- androidos appban gyakran megszakad a képátvitel és sokszor nem tud csatlakozni a kamerához sem, ilyenkor "hálózati hiba" üzenetet kapok
- eléggé melegszik a kamera
- időnként kattog
- elég zajos a képe /szerintem/Ára kb bruttó 30.000.-Ft volt.
Alternatívaként most találtam ezt: http://luxcam.eu/hu/page/home
Árban és tudásban a Luxcam FIX az, ami a D-Link 935L párja lehet, van benne SD kártya kezelés, viszont azt nem tudom, hogy képes-e FTP-re rögzíteni mozgás esetén, mint a D-Link.What else?
-
ATM_automata
őstag
Sziasztok!
Köszönöm, hogy ajánlottatok készülékeket, megnézem őket. A D-Linkkel már régóta szemzek, megbízható darabnak tűnik jó szoftveres támogatással.
What else?
-
ATM_automata
őstag
Sziasztok,
Segítene nekem egy hozzá értő szaki?
Lakáson belülre szeretnék betenni egy kamerát, amivel a kutyára rá tudok nézni.
Amit elvárnék:
- szép képe legyen
- egyszerű telepítés
- IR, hogy a folyosón is lásson, ne csak a napfényben
- wifi-s képátvitel
- mobilról rá tudjak nézni, legyen valamilyen androidos app hozzá
- esetleg felhő szolgáltatás a táveléréshez és képrögzítéshez
- megfizethető ár
- PTZ /nem ragaszkodom hozzá, de ha tudja az király/Minden javaslatra nyitott vagyok és köszönöm!
What else?
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- LEGO klub
- Path of Exile 2
- Milyen videókártyát?
- Éjszakai műszak
- Akvarisztika
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- Path of Exile (ARPG)
- Horgász topik
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest