Új hozzászólás Aktív témák

  • peppe79

    senior tag

    Ha csak a forgódobos részére vagy kíváncsi, van egy ugyanilyen elven működő olasz sütőm. Na, az egy igazi semmirevaló dolog. A krumplit tök egyenetlenül süti, úgy, hogy a külső 'héja' itt-ott megég, de tök puha marad kívül-belül. Gagyi.
    Aztán van egy halogénes Clatronic sütőm (HLO 3322) is, amit annak idején még keresztanyám vett, és mindössze csak egyszer használta. Állítólag az is egy felesleges pénzkidobás, bár én még nem próbáltam (évek óta áll a szekrényünk tetején elcsomagolva).

    Ami viszont bevált, az az Actifry. Még ma is azt használnák, ha nem ment volna tönkre. Kb. 10 évig használtuk nagy megelégedéssel, míg nem egyszer csak elfüstölt szegényke. Aztán sikerült hozzá szerezni alkatrészt egy donor gépből, viszont később meg a műanyag elemei kezdtek eltörni, elrepedni (fedlap záróelem, forgólapát). Szóval az Actifry szerintem tuti gép, de számolni kell vele, hogy az élettartama sajnos annak is véges...

Új hozzászólás Aktív témák