Új hozzászólás Aktív témák

  • ribarszki

    őstag

    válasz pixta78 #40897 üzenetére

    1, Ha így olyan erősnek érzed mint előtte, akkor járasd így néhány percig, hogy tisztuljon a levegő útja. Majd rendelj egy doboz gyári! Miele porzsákot. Ebben találsz egy nagy filterlapot, amiből vágj teljesen új motorvédő filtert. Illetve jár hozzá egy AirClean filter is (kilépő szűrő), azt is tegyél újat. És persze gyári porzsákot is. Nem éri meg utángyártottat venni, mert sokkal sokkal rosszabbak. A Miele porszívó lényege pont a gyári porzsákkal felépített szűrési rendszer. Ez egy 9 rétegű porzsák. Ráadásul sokkal tovább használható mint az utángyártott, mert a telítődéssel alig csökken a szívóereje. Szóval a gyárival hosszú távon még így is jobban jársz. Sőt, kilépő levegő szűrő is jár hozzá!
    És itt nincs olyan, hogy átengedi a port, meg csökken a szívóerő, stb. A Miele gépekhez nem szabad utángyártott zsákot venni.

    2, Ha továbbra sem hozza szívóerőben az eddigi szintet, akkor ezen lépes mellé még keress egy kisgépszerelőt, aki szétszedi és kompresszorral teljesen átfújja, kitakarítja a motort is.

    Többet nem nagyon lehet tenni. A gyári porzsákon pedig ne spórolj.. :K

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák