Új hozzászólás Aktív témák

  • assemble

    addikt

    válasz peppe79 #42773 üzenetére

    Köszi szépen a tippeket.
    Nem mondtam, és bár a képeken nem látszik, ez nem egy különálló WC szoba (bár van egy olyan is, ami 2 négyzetméter, és ahol hasonló mosdó van, mint amit linkeltél, ahol az el és fért jól), hanem ez maga a "nagy" fürdőszoba lenne, 5.4 négyzetméter az egész, itt van a kád is ezek mellett.
    Az alaprajza itt látható, bár ahhoz képest át lett rendezve úgy, hogy az ajtó át lett helyezve a nappali oldalára, hogy a mosdó fele nyíljon, és a kád van az eredeti ajtó helyén. Ennyire tud most kinyílni az ajtó: [link]
    Tehát ebbe a helységbe azért illene egy kicsit normálisabb mosdó, nem pedig egy kisWC-kbe szánt. (az a Cersanit Como amúgy jól néz ki, de úgy látom az is pont 60 cm széles, tehát nem lennék vele előrébb igazából)
    Ez a 60 cm széles volt a típusból amúgy a legvékonyabb, tehát csak más típusból tudnék 50 cm-est találni, ami jobban elférne.

    Amúgy én is úgy látom, hogy ez a 2 legesélyesebb opció: vagy felültöltós mosógép (bízva abban, hogy a kazántól még fel lehet nyitni rendesen), vagy kisebb mosdó.
    Próbálom megálmodni, csak nincs sok időm kitalálni. :)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák