Új hozzászólás Aktív témák

  • ribarszki

    őstag

    válasz balazs1956 #43322 üzenetére

    Az első, hogy mire szeretnéd használni az akksis porszívót. Csak a konyhában és előtérben? Vagy kocsit is takarítani? Szőnyegre is kell? Netán a hagyományos vezetékes porszívót akarod kiváltani? Lépcsőt és bútot porszívózni?

    Mert ha csak konyhába és kemény padlóra kell akkor Electrolux Ergorapido bátran vehető. (Ez az ETA gép viccnek is rossz. Porszívózik, feltöröl és szárít, valamint vízben is szűr. Anyám borogass.. Mire jó egy akksis gép? Hogy lekpad és azonnal porszívózz vele. Na most gondold el, hogy vizet kezdesz töltögetni és kiönteni és mosogatni és csöpög, és minden vizes lesz. Egy olyan gépnél aminek a lényege, hogy azonnal kéznél van! Idegen lény kolléga teljesen random dobál be nagyobbnál nagyobb ökörségeket... sajnos..)

    Ha viszont az egész házra kell gép. (Kocsi, bútor, szőnyeg) akkor csak a Dyson. Igen, annyival jobb. Össze sem hasonlítható, egy lapon sem említhető. Ha nincs rá keret, akkor vezetékes hagyományos porszívót kell venni. Ez van, nincsenek csodák. Tény, hogy a Dyson túlrazott, de nincs alternatívája. Ezt be kell nyelni. Vagy Ergorpido csak kemény felültre, vagy Dyson mindenre motoros és Fluffy fejjel!! vagy vezetékes gép.

Új hozzászólás Aktív témák